Inspiratie

Laat je inspireren

Binnen de uitvaartbranche zijn veel prachtige producten en diensten verkrijgbaar. We kunnen ze hier niet allemaal laten zien. Maar als je hieronder op een categorie klikt, hopen we je te inspireren.

Wil je bijvoorbeeld wat anders dan een zwarte rouwauto of wil je de afscheidsdienst liever niet in de aula? Of houd je juist wel van het traditionele? Het gaat er om dat het bij jullie past.

Filter op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Traditionele kist

Een voorbeeld van een traditionele kist is deze kist van massief populierenhout. Qua vorm en kleur verkrijgbaar in vele soorten hout.

Kisten

Kist met bedrukking

Het bijzondere aan deze kist is dat het deksel even hoog is als het onderste gedeelte. Dit betekent dat je dierbare hier niet zo diep in ligt. Met en zonder bedrukking beschikbaar. Foto, tekst, of natuur?

Kisten

Mand

Steeds vaker kiest men voor een mand. In vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Velen vinden dat het wat vriendelijker oogt.

Kisten

Natuurkist

Speciaal voor natuurliefhebbers.

Kisten

Takkenbaar met witte wade

Steeds vaker kiest een familie voor een opbaarplank in combinatie met een wade voor hun dierbare. We hebben verschillende planken en wades.

Zonder kist

Baar met spijkerstof wade

Een wat stoerdere combinatie. Deze spijkerstof lijkwade is een stoere wade van stugge hennep denim. Hier in combinatie met de takkenbaar.

Zonder kist

Wilgentenenmand

De wilgentenen mand is een persoonlijke favoriet. Prachtig om hier bloemen in te laten steken. Mooi in combinatie met de gebroken witte wade.

Zonder kist

Draagbaar natuur

De wade is beschikbaar in 30 verschillende kleuren. Hier in combinatie met een massief populieren draagbaar.

Zonder kist

Rouwkaart flora of fauna

Waar kwam hij of zij graag? Wil je een mooie foto van Den Treek, het strand of het bos op de kaart? Natuurlijk kunnen we het voor je maken.

Rouwkaarten

Rouwkaart portret

De rouwkaart maken we geheel op maat. Wil je een of meerdere foto's gebruiken op de voorkant? En bewerkt of onbewerkt?

Rouwkaarten

Rouwkaart drieluik

Rouwkaarten zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Wil je een bijzonder ontwerp op maat? Of wellicht een foto van je dierbare op de voorkant? Het is zelfs mogelijk om interactieve kaarten te versturen.

Rouwkaarten

Andere rouwkaart wensen?

Wil je graag een schets op de kaart, kleurplaat van je kleinkinderen, de Erasmusbrug, Onze Lieve Vrouwe toren of.... het maakt ons eigenlijk niet uit. Het gaat erom wat past. We maken het graag voor je op maat.

Rouwkaarten

Instagram

Lees deze ervaringen

“In paniek en met tranen in mijn ogen belde ik Caroline om te vragen of ze kan helpen met het organiseren van de begrafenis van onze moeder. Zakelijk was het een super fijne samenwerking. En persoonlijk kregen we alle liefde en steun die we nodig hadden. Ik kan deze dames van harte aanbevelen om het verlies een stukje dragelijker te maken. Het afscheid had niet mooier gekund.”

Thijs Lindhout

"Wat een fijne vrouwen bij Bloesem Uitvaart.. Ze hebben ons geadviseerd en heel fijn begeleid in dit rouwproces. Een onvergetelijke dag hebben wij van uitvaart van onze lieve vriendin gemaakt, mede dankzij Xandra, Caroline en Renske!"

Cynthia Maxwell-de Miranda

“Wij zijn Bloesem Uitvaart (Caroline & Xandra) ongelooflijk dankbaar na de geweldige begeleiding na het overlijden van onze vader en schoonvader. Het eerste contact was met Xandra en ook hier was onze vader en schoonvader zelf nog bij en kon hij zijn wensen aangeven. Het was meteen een heel warm en persoonlijk contact.”

Thijs & Patricia de Waal

“De keuze voor Bloesem Uitvaart bleek vanaf minuut 1 de juiste. Wij hebben ondanks alle verdriet hele goede herinneringen aan Bloesem Uitvaart. Het plaatje qua uitstraling, van de bloesem tot drie ondernemende dames, de aandacht voor het persoonlijke, gevoel voor smaak, etc. paste helemaal bij onze moeder en wat zij belangrijk zou hebben gevonden.”

Thijs Verburg

“Caroline en Xandra hebben echt alles gedaan voor onze familie om mijn vader een mooi en waardig afscheid e geven. Hewt contact met ze voelde direct al heel vertrouwd en warm. Ze denken mee in alle details, voelen alles goed aan en communiceren snel en goed. Nogmaals bedankt Caroline en Xandra voor de geweldige steun die jullie ons hebben gegeven.”

Mark Gieben

“Fantastische begeleiding, hulp, luisterend oor, meedenkend, creatief en buiten de gebaande paden. En niet te vergeten: eerlijk! De begeleiding en ook nazorg doen ze op een unieke en persoonlijke manier. Nu, precies 1 jaar later, voelt het mooie afscheid nog steeds als een een mooi cadeau in die moeilijke en verdrietige tijd.”

Joop C. Caljouw Copy

"Toen mijn vader overleed vonden we bij Bloesem Uitvaart de persoonlijke benadering die we zochten. Albertine regelde alles op een efficiënte en vooral warme en attente manier. Zij heeft ervoor gezorgd dat we aan deze periode goede herinneringen hebben. Ook het afsluitende gesprek en de transparante financiële afwikkeling hebben we erg gewaardeerd."

Marcella Bomas

“De zeer persoonlijke werkwijze van Bloesem Uitvaart sprak ons heel erg aan. Xandra heeft ieder van ons geholpen in de moeilijke dagen voor en na de uitvaart. In goed overleg was er veel mogelijk en de persoonlijke touch van Xandra en Caroline maakte dat de crematie in Laren een waardig afscheid werd, in de vorm zoals wij die voor ogen hadden.”

Joop